Cabinet Medical Dr. Alex  Mărgineanu
 

Dr. Alex Mărgineanu


 


UN PAS ÎNAINTE ÎN MEDICINA PREVENTIVĂ


TERMOGRAFIA – investigație neinvazivă, nedăunătoare nici pentru pacient, nici pentru medic, cu o acuratețe comparabilă cel puțin cu celelalte metode de diagnostic imagistic, complementară cu acestea, dar mult mai puțin costisitoare.

Fiind o metodă funcțională, ea face parte din familia EKG, EEG, EMG, explorează termogeneza celulară în condiții de sănătate sau de boală.

Astfel, cu ajutorul termografiei se pot detecta bolile înainte de a se manifesta, de a vă da seama că sunteți bolnav, tratamentul fiind mai ușor și mai puțin costisitor!

Poate fi repetabilă la infinit și conferă posibilitatea unor investigații comparative în special la verificarea rezultatelor unor tratamente oncologice, antiinflamatorii, antireumatice, endocrine etc. Prin dialog cu pacientul și coroborat cu un consult medical adecvat, acuratețea diagnosticului se apropie de nivelul maxim.

Cu ajutorul termografiei se pot descoperi peste 160 de boli!

Având în vedere că trăim într-o perioadă în care maladiile canceroase au cunoscut o creștere neașteptat de mare, termografia își îndeplinește cu prisosință rolul de avangardă în lupta cu această boală.

În experiența câștigată pe parcursul a 9 ani de examinări termografice, în Cabinetul Medical Dr. Alex Mărgineanu din Timișoara, au fost depistate peste 100 de cazuri de cancer de san operate în faze incipiente, conferind posibilitatea unei vindecări totale și necostisitoare. Din nefericire, mult mai multe paciente s-au prezentat în faza avansată a bolii cu șanse reduse de vindecare.

Prin posibilitățile ei de diagnostic termografia oferă exploratorului o cantitate imensă de date care împreună cu alte investigații pot vindeca mai rapid, pot urmări eficiența unor tratamente, în final asigurând acea stare de bine dorită de toată lumea.

Termografia face o diferențiere a sindromului dureros, pune diagnosticul unor urgențe medicale: apendicita acută, pancretita acută; și apreciază starea sistemului osos: osteopenie, osteoporoza, hipocalcemii la copii.

Este singura metodă imagistică ce evidențiază afecțiunile tiroidiene în mod direct: hipotiroidie, hipertiroidie, gușa nodulară, cancerul de tiroidă.

Ca medici suntem fericiți să beneficiem de încă o metodă de diagnostic eficientă și nedăunătoare pentru pacienți.

Sperăm ca în viitor tot mai multe persoane să beneficieze în folosul lor de avantajele extraordinare oferite de termografie și vor fi conștiente că o boală descoperită cât mai devreme oferă posibilitatea vindecării rapide, prin aceasta îmbunătățindu-se calitatea vieții, capacitatea de muncă și nu în ultimul rând, cheltuielile curative vor fi mult mai reduse.

Recomandăm în scop preventiv cel puțin o investigație termografică anuală!

Ce este termografia